1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedatum
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
När du mår bra i själen kommer du att utåt stråla av skönhet och välbefinnande. Produkterna och behandlingarna från Kerstin Florian utgör essensen av grundarens egen livsfilosofi. Kerstin Florian skapar fantastiska resultat genom att kombinera det bästa man kan hitta i naturen med den senaste teknologin och moderna innovationer. 

Det som kallas för Wellness är en naturlig del av en sund och hälsosam livsstil. Kerstin Florian insåg tidigt att det inte finns några genvägar för att uppnå detta tillstånd av balans och välmående. Hörnstenarna som utgör Wellness är hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp. Ingen hörnsten är viktigare än den andra och ingen kan uteslutas - utan de ingår alla i Kerstin Florians holistiska perspektiv. 

Naturen är den bästa läkeproceduren vi har och är en helande urkraft. Kerstin Florian vill ta tillvara på de samband som finns mellan kroppen, själen och sinnena, goda energier, hälsa, vår jord och existens och vårt välmående med naturen - där allt liv har sin början. 

Du ska ta ansvar för din egen hälsa, men du är inte ensam på den resan. De naturliga produkterna från Kerstin Florian och behandlingarna är starka komplement i en livsstil med helhet och hälsa i fokus.

Kerstin Florian är internationellt erkänd som innovativ entreprenör och förgrundsgestalt inom spabranschen. Hon har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta, naturliga och effektiva ingredienser för att utveckla hud- och kroppsvårdsprodukter. Kerstin Florian står för effektiva, exklusiva produkter och behandlingar som är inspirerade av gamla europeiska kurtraditioner och seklers samlade kunskap om hud- och kroppsvård.

Produkter från Kerstin Florian ingår i alla behandlingar på Sturebadet. Du hittar hennes hår- och hudvårdsprodukter i duscharna och i omklädningsrummen. I Sturebadets butik och i webshopen kan du köpa Kerstin Florians välgörande produkter. 

HÄR KÖPER DU KERSTIN FLORIANS PRODUKTER

Öppettider
Måndag – fredag: 06:30 – 22:00
Lördag: 07:00 – 22:00
Söndag: 07:00 – 20:00
Barntider: Vardagar 08:00–09:00. Helger 08:00–10:00
Avvikande öppettider
Hitta hit
Saltsjöqvarns kaj 25
131 71 Nacka
Sweden
Hitta hit
Kontakt
Telefon 08-555 70 300