SV | EN
1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Sturebadets åldersgräns är 18år
*Födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD)
Företag
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
träning för kropp och själ
Sturebadet –  en träningsupplevelse med otaliga variationer. Att träna på Sturebadet ger dig möjlighet att uppnå en balans och helhet i kropp och sinne. Sturebadets grundare, Carl Curman, lade redan år 1885 stor vikt vid att se till hela människans välbefinnande och vi på Sturebadet bär med stolthet detta tankesätt vidare.Vi erbjuder över 90 gruppträningsklasser per vecka i vår Body- & Mind Studio, Fitness Studio och vackra bassäng. Våra två gym är fräscha, inspirerande och träningseffektiva och med Cardiorummets moderna maskiner ökar du din kondition och förbränning. Och när det är dags att ta träningen till nästa nivå finns våra proffsiga personliga tränare till hands för att hjälpa dig att nå dina mål.

Gruppträning


Vi har över 90 gruppträningsklasser per vecka fördelade i våra Body- & Mind och Fitness studios samt vattenklasser i bassängen. Oavsett om du är elittränad eller nybörjare kan du hitta träningsupplevelser som passar just dig.

Endast medlemmar kan boka gruppträning
Bokning sker online så att du kan boka din plats var du än är. När du checkar in på Sturebadet blippar du ditt medlemskort i den nya kundkiosken som står i receptionen. I kiosken skrivs även din biljett ut.

Första gången du loggar in måste du skapa ett lösenord. Det gör du genom att klicka på "Glömt lösenord" och följer instruktionerna. Mailadressen du anger måste vara som ditt medlemskap är kopplat till. 

Bokningsregler:
  • Du kan boka klasser fram till 15 minuter innan klassen startar. 
  • Du kan boka klasser 10 dagar i förväg. Om en klass är fullbokad kan du ställa dig på reservlistan. Om någon avbokar flyttas bokningar från reservlistan i tur och ordning till en ordinarie plats. Flyttas du upp får du besked om detta via mail och SMS (om vi har ditt mobilnummer). 
  • Du kan högst boka in sig på 2 klasser per dag och högst ha 10 bokningar samtidigt. Detta inkluderar reservplatser.
  • Avbokning måste ske senast 2 timmar före klassens starttid. Detta är viktigt eftersom missade avbokningar registreras. Händer det 3 gånger inom 30 dagar kommer du behöva vänta i 14 dagar innan du kan boka klasser igen. 
  • OBS! Du måste komma ihåg att även avboka eventuella reservlistor du ställt dig på om du vet att du inte kommer kunna vara med på den klassen. Flyttas den upp till en ordinarie plats så hanteras den nämligen som en sådan av systemet. GRUPPTRÄNINGSSCHEMA   


OnlineklasserFitness Studio

Vår Fitness Studio erbjuder en stor variation av konditions- och styrkeklasser såsom Bodypump®, Bootcamp, gymping, aerobic, salsa och mycket mer.

Body- & Mind Studio

I vår ljudisolerade Body- & Mind Studio hålls alla mentalt inriktade klasser. Här kan du varva ner, meditera, kontemplera och stretcha i en vacker och naturinspirerad miljö. Vi har även klasser i Mindful Relax som hjälper dig att i ett fysiskt avslappnat tillstånd träna dina mentala förmågor.

Bassängen

I Sturebadets vackra bassäng med 29-gradigt vatten kan du träna Aqua Bootcamp, Classic, Speedo och klassisk vattengympa. Eller bara njuta av ett bad efter träningen eller en simtur till stilla musik.

Gym


Sturebadet har två träningseffektiva gym som är fräscha och inbjudande. Här hittar du inspiration till ett hälsosamt liv. Våra gym är utrustade med flera träningsmaskiner och många redskap som gör att du aldrig behöver stå och vänta på din tur. Du får en träning som är allsidig och effektiv, och oavsett hur mycket eller lite du har tränat tidigare kommer du att hitta allt du behöver för att bli starkare och må bättre.Plan 2

På plan 2 hittar du vårt PT-gym, dit naturligtvis alla är lika välkomna. Det har en perfekt layout för den fria träningen på egen hand eller tillsammans med din personliga tränare. Här finns ett rikt utbud av kettlebells, skivstänger, hantlar, romerska ringar och släde. Här får du sitt lystmäte oavsett om du har tränat länge eller precis påbörjat din träningsresa. Du kan kombinera intervallträning med styrketräning som gör träningen rolig och effektiv. I PT-gymmet blir din träning varierad, funktionell och alltid utmanande.


Plan 3

På våning 3 hittar du ett klassiskt gym i extraordinära lokaler. Här får du en upplevelse för alla sinnen. Gymmet är smakfullt inrett i harmoniskt blått med smakfulla detaljer av mosaikkakel. Maskinerna kommer från Life Fitness och eftersom vi har många maskiner behöver du inte stå och vänta på din tur. När du vill pausa från maskinerna finns det ett stort urval av hantlar och skivstänger för en mixad träning.  

Cardio


När det är ren och skär konditionsträning och förbränning du är ute efter ska du besöka vårt fräscha Cardiorum. Här hittar du de bästa och modernaste träningsmaskinerna inom fitnessbranschen. Totalt sett finns det 45 maskiner som gör att du aldrig behöver stå och vänta på din tur. I Cardiorummet är din träning effektiv och rolig. Du kan njuta av maskiner som svarar på dina behov och förutsättningar och som ligger främst i den teknologiska utvecklingen. 

Här finns löpband, cyklar, crosstrainers och AMT (som är en mix av stepmaskin och crosstrainer) från Precor. Från Concept finns roddmaskiner, cyklar och stakmaskiner. Och vi ska så klart inte glömma bort att nämna de tuffa och krävande cyklarna, Assault bikes. 

Det ska vara en upplevelse att träna för alla sinnen. Eftersom Sturebadets Precormaskiner är top of the line kan du följa på skärmen din favoritserie på Netflix eller lyssna på Spotify. Om du har bestämt dig för att cykla en bergsetapp kan du i realtid följa på skärmen en verklig bana ute i naturen.

I Cardiorummet får du den konditionsträning du eftersöker oavsett hur dina förutsättningar ser ut. Här kan du blanda hårda löppass med mjukare träningstempo på en crosstrainer. Oavsett får din kropp en välgörande genomgång.

Personlig Träning


Känner du att det är dags att ta din träning till en högre nivå? Vill du få tips på nya övningar? Är det dags för en livsstilsförändring?

Genom att du tränar med en av våra duktiga och erfarna PTs kommer din träning att bli effektiv och fylld av spännande utmaningar. Att träna ska ge utmaningar, men det ska också vara roligt och givande för alla sinnen. Därför lägger våra PTs med jämna mellanrum in nya moment både inom träning och kost för att höja upplevelsen. Din PT tar fram ditt träningsintresse, stöttar och inspirerar dig så att du kan fortsätta din träning även på egen hand. Det som är viktigt är att skapa välfungerande rutiner för din träning så att dina resultat blir hållbara över tid. Du får hjälp med tekniken så att du gör övningarna på rätt sätt och inte utsätter dig för skador.

Hos oss kommer du inte att tröttna på att träna och må bra utan din träning och ditt välmående blir en del av din livsstil. Tillsammans med din personliga tränare sätter ni upp mål för din fysiska träning och kosthållning. Du får den där extra pushen så att du kan lämna gamla vanor och en livsstil som inte längre fungerar.

Våra personliga tränare


Priser PT
1 gång - 945 kr/tillfälle
10 gånger - 895 kr/tillfälle
20 gånger - 845 kr/tillfälle
30 gånger - 795 kr/tillfälle
40 gånger - 745 kr/tillfälle

Priser Duo-PT
1 gång - 1345 kr/tillfälle
10 gånger - 1270 kr/tillfälle
20 gånger - 1195 kr/tillfälle
40 gånger - 1045 kr/tillfälle


Kontakta kundservice för önskemål om tider och dagar.

Varje tillfälle är 55 min. Priser är inkl. 6% moms. Fakturering sker i förskott till önskad adress. Icke medlemmar betalar därutöver ett inträde på 250 kr per tillfälle. 
Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00