SV | EN
1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Sturebadets åldersgräns är 18år
*Födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD)
Företag
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Vardagar 07:00 – 20:00   //   Helger 11:00 – 17:30
På tredje våningen, ovanför den vackra bassängen, finner du Sturebadets restaurang. Du behöver inte betala entré på Sturebadet för att ta del av vårt utbud utan restaurangen är öppen för alla. Här återställer du energinivåerna med hjälp av ekologiska maträtter, smoothies, mellanmål eller ett glas vin som lockar tillbaka livsandarna.


Maträtterna lagas med råvaror av högsta kvalitet. I köket är det grönsakerna och rotfrukterna som får det självklara fokuset och som utgör basen i alla maträtter. Sturebadets restaurang är också välkänt för de goda frukostarna som är den perfekta starten på en energifylld dag. Den vackra och rofyllda miljön är utmärkt för en stund av lugn och avkoppling.

Frukost


Det finns inget ljuvligare sätt att börja dagen på än med frukost på Sturebadet. Vår frukostbuffé är alltid omfattande och fräsch och innehåller allt du kan drömma om, som vällagrade ostar, yoghurt, färsk frukt och grönt, nötter, olika sorters flingor, gott kaffe och mycket mer.

Frukost serveras:

Vardagar 07:00 – 10:00 


Veckans meny


Vår restaurang är den självklara mittpunkten och den naturliga mötesplatsen för att njuta av livets goda. Här ser du människor i kostym som sitter bredvid andra som är insvepta i mjuka badrockar. Det är denna sköna mix som gör atmosfären i vår restaurang så unik och välkomnande. Välkommen in du med!

SERVERAS  11:30 – 20:00

HelgmenyNjut av vårt innovativa och fräscha utbud även under helgen. Köket har en fantastisk förmåga att ta fram underbara och smakrika maträtter oavsett veckodag. Sturebadets härliga och matiga räksallad finns alltid med på menyn som en ständig favorit. 

SERVERAS  11:00 – 17:30

Lounge


Loungen fungerar som Sturebadets sociala nav. Här kan du umgås i en avslappnad miljö med utsikt över Sturebadets hjärta, den vackra bassängen. Slå dig ner i någon av våra schäslonger, njut av en utsökt smoothie, eller varför inte ett glas vin? När du känner att det är dags för att höja energinivåerna före eller efter din träning har vi flera fräscha alternativ. Proteinshakes, smoothies, fruktsallad och chiapudding är några godsaker på vår Smått & Gott meny.

Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00