SV | EN
1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Sturebadets åldersgräns är 18år
*Födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD)
Företag
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala

Sturebadet är singulärt för det finns inget annat ställe som liknar detta exklusiva och anrika spa i hjärtat av Stockholm. Men känslorna som det inspirerar till är många och varierande. Vi har ett unikt arv i våra händer att förvalta och det är vi mycket stolta över. Varje dag gör vi det yttersta för att din upplevelse av Sturebadet, våra tjänster och service blir på alla sätt förstklassig. Som vår gäst eller medlem ska varje besök bli en njutning för alla sinnen.
Det är med genuin glädje som vi kan konstatera att det inte finns något annat spa i Sverige som Sturebadet. För det är endast Sturebadet som kan erbjuda ett helhetskoncept inom hälsa och välmående. Vi leder kvalitetsutvecklingen inom spabehandlingar, mental avslappning, kost och träning som utgör våra fyra hörnstenar och ligger till grund för vår existens. I samklang med dessa hörnstenar erbjuder Sturebadets specialistläkarmottagning,  som ligger vägg i vägg med Sturebadet, förebyggande tjänster som hälsokontroller, individuella hälsoplaner, DNA-analys och ultraljud och mycket mer. Resultatet blir att du kan komma till Sturebadet med alla dina frågor som rör din hälsa!


Vi inser det magnifika med vår historia, men vi är samtidigt ett spa som lever med sin tid. Det märks i allt från våra träningsmaskiner som är av senaste modell till våra spa-produkter från Kerstin Florian som tas fram med den senaste teknologin och innovativa metoder. Vi omfamnar nutiden samtidigt som vi vårdar vårt unika arv. Det gör att vi kommer att förbli Sveriges ledande spa- och hälsoföretag även i framtiden.


Öppettider
Måndag - Fredag kl 06.30 - 22.00
Lördag - Söndag kl 08.30 - 20.30
Åldersgräns 18 år
Öppettider
Hitta hit
Sturegallerian 36
114 46 Stockholm
Sweden
Kontakt
Telefon 08-545 015 00