1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedatum
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
TRÄNING FÖR KROPP OCH SJÄL
Vid besök hos oss kan du träna både kropp och själ, gymträning, mental avspänning, konditionsträning, personlig träning eller simma i vår vackra bassäng. Sturebadet Marina Tower attraherar människor i alla åldrar och det råder en internationell atmosfär. Fysisk träning
Sturebadet Marina Towers gym har förstklassig styrketräningsutrustning, fria vikter, konditionsmaskiner, roddmaskiner, stepmaskiner, cyklar, cross trainers och löpband. Njut av att träna i ett stort gym med flödande dagsljus.

Mental avspänning
Att träna på Sturebadet Marina Tower är inte enbart en upplevelse för kroppen, utan en upplevelse för alla sinnen. Därför uppmuntrar vi våra gäster att njuta av vår sköna miljö i samband med träningen. Vad kan vara bättre efter ett krävande träningspass än att sträcka ut kroppen i bassängens 28-gradiga vatten? Därefter kan du basta, bada jacuzzi och koppla av i Hamamet.

GruppträningVattengymnastik

Träna med vattnet som träningspartner i vår 28-gradiga bassäng. Du kan arbeta med eller emot vattnet. Det tillåter dig att utforska rörelser utan att riskera skador. Därför passar vattenträning både elitidrottaren som den som vill komma igång. Genom vattenträning kan du förbättra både styrkan och konditionen. Du förbättrar din smidighet och får en bättre hållning.

Måndagar: 10:00–10:45
Onsdagar: 10:00–10:45
Fredagar: 10:00–10:45

Hamam-yoga

Vi använder rörelser från kundalini- och hathayogan för att mjuka upp ryggen, jobba på balansen, stressa av och uppleva medveten närvaro. I Hamam-rummet där vi yogar är det c:a 30° fuktig värme.

Tisdagar: 10:00–10:40

Det är begränsat antal platser så boka din plats i receptionen, tidigast 7 dagar innan önskat pass.

Personlig träningAtt bli personligt tränad på Sturebadet innebär att du valt att satsa på det viktigaste du har, din kropp och ditt sinne. Vi hjälper dig med träning och motivation för att du ska kunna nå det välbefinnande du förtjänar i den kropp som du önskar.

Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett träningsprogram som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Våra personliga tränare guidar dig till en säker och målinriktad träning. Målet kan variera från att förbättra din kondition, öka din förbränning, smidighet, till stärkande av kropp och själ. De kan även hjälpa dig med kostfrågor och viktnedgång.

Ett träningstillfälle varar 60 minuter.

Priser PT
1 gång - 945 kr/tim
10 gånger - 895 kr/tim

Duo PT
1 295 kr/tillfälle (Duo-PT, dvs där två personer tränar tillsammans med en personlig tränare)Vår personliga tränare


Joakim Eriksson 

  • Personlig tränare
  • Massageterapeut
  • Hälsopedagog
  • Spinning- och core instruktör

Träningsinriktning
Funktionell träning, konditionsträning och helhetsförändring.

Träningsfilosofi
Där du möter mest motstånd finns det mest utvecklingspotential.

Träningsmotto
Jag strävar efter att du ska upptäcka rörelseglädjen och styrkan i din kropp och lära dig hur du enkelt kan skapa ett hälsosammare liv. Vi möts där du befinner dig och tillsammans tar vi din hälsa till nästa steg.Madeleine Lindmark


  • Personlig tränare
  • Massageterapeut
  • Kostrådgivare
  • Gruppträningsintruktör


Träningsinriktning 
Mångsidig och älskar variationen mellan olika klienter men den röda tråden ligger i att skapa en hållbar och långvarig stabilitet

Träningsfilosofi 
Du är aldrig starkare än den svagaste länken

Träningsmotto
Det ska vara kul och inspirerande samtidigt som det skapas en förståelse för kroppen och dess uppbyggnadÖppettider
Måndag – fredag: 06:30 – 22:00
Lördag: 07:00 – 22:00
Söndag: 07:00 – 20:00
Barntider: Vardagar 08:00–09:00. Helger 08:00–10:00
Avvikande öppettider
Hitta hit
Saltsjöqvarns kaj 25
131 71 Nacka
Sweden
Hitta hit
Kontakt
Telefon 08-555 70 300