1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedatum
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Förena nytta med välbehag och låt er konferens få ett inspirerande och energigivande inslag. Inled eller avsluta ert möte med ett besök på Sturebadet Marina Tower. En liten stund kan ge er mycket energi till ett kreativt och effektivt arbete och en stor gemenskap i gruppen.
Konferensaktiviteter Måndag – Torsdag 


Spa-entré
Ta del av vårt gym, pool, jacuzzi och bastu.

395 kr/person

Spa-entré inklusive hamam och hamam-ritual
Ta del av vårt gym, pool, jacuzzi, bastu, hamam med ångbastu och vår hamam-ritual (självtvagning)
595 kr/person

Hamam-behandling i grupp (min 6 pers)
Låt våra terapeuter skämma bort er med en upplevelse med inspiration av den gamla turkiska tvagningsritualen. I behandlingen ingår tvagning, scrub med silkeshandske och tvålmassage.
695 kr/person inkl. moms

Privat gruppträning
Börja er dag med en tuff Bootcamp utomhus eller ta en paus i konferensen och kör en skön vattenträning i vår pool. Eller varför inte en Yoga i konferensrummet. Inga förkunskaper krävs, våra instruktörer anpassar klassen efter gruppen. Här ligger fokus på glädje och gemenskap. 3.595 kr/grupp (max 25 personer) inkl. moms

Nyhet!
Har ni ett pressat schema, men vill få in känsla av SPA kan våra duktiga terapeuter erbjuda sittande energimassage i samband med er kafferast. En 5 minuters skalp eller nackmassage kan ge ny energi och ett uppskattat inslag till er konferens. f
rån 995 krAktiviteter för privata grupper


Sköna söndag – Spa-dag med hamam inklusive lyxig hotellfrukost
Börja er vistelse med frukostbuffé i hotellets Restaurang. Njut sedan av vårt Hamam, vår Hamam-ritual, bad i bassäng, jacuzzi, ång/torrbastu, gym- och konditionsträning, lån av badrock, handduk och tofflor samt Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen.
795 kr (bokas endast på söndagar)

Spa-dag med hamam inklusive 3-rätters middag
Njut av vårt Hamam, vår Hamam-ritual, bad i bassäng, jacuzzi, ång/torrbastu, gym- och konditionsträning, lån av badrock, handduk och tofflor samt Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter i duschen. Avsluta er dag med en 3-rätters middag i Hotellets fantastiska restaurang med utsikt över vattnet.
måndag–torsdag 995 kr/person
fredag–söndag 1.195 kr/person

Massage, spa-behandlingar och hamam-upplevelser i grupp
Låt alla få en hamam-upplevelse eller en skön behandling. Våra terapeuter tar hand om er från topp till tå. Koppla av vid poolen och njut av vår fina anläggning. Detta är en favorit ni inte får missa! När du bokar för en grupp kan det vara bra att ha en längre framförhållning än vid enskilda bokningar.
695 kr/person inkl. moms (gäller 20 min behandlingar, måndag–torsdag vid bokning för minst 6 personer)

Hyr hela Sturebadet Marina Tower
Lördagar och söndagar efter kl. 19.00 kan du och dina kollegor hyra hela vår anläggning. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.
Pris på offert

För fler aktiviteter, mer information och bokning vänligen kontakta Sofie Glad via sofie.glad@sturebadet.se eller via telefon 08-555 703 01.
Öppettider
Måndag – fredag: 06:30 – 22:00
Lördag: 07:00 – 22:00
Söndag: 07:00 – 20:00
Barntider: Vardagar 08:00–09:00. Helger 08:00–10:00
Avvikande öppettider
Hitta hit
Saltsjöqvarns kaj 25
131 71 Nacka
Sweden
Hitta hit
Kontakt
Telefon 08-555 70 300