1

Varukorg

*Epostadress (beställare)
*Förnamn
*Efternamn
Företag
*Födelsedatum
*Adress
*Postnr
*Ort
*Land
*Telefon/Mobil

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Vi söker dig som har en god känsla för service och vill göra ditt bästa för att ge våra kunder en fin upplevelse.I vår reception arbetar man som receptionist men Du har också ett helhetsansvar över alla våra avdelningar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att du är en person som älskar att möta människor och leverera service i världsklass. Kassaansvar, bokningshantering, telefonservice. Som receptionist ser du till att det är fint i anläggningen och möter våra gäster med ett leende. Ansvarar för öppning och stängning av reception och anläggning. 

En fin arbetsplats med vattnet som utsikt.
Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda .

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av reception, kundservicearbete (gärna på spa eller hotell). Du har ett genuint intresse för hälsa och att få andra att må bra.

Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Du vill vara delaktig i utveckling och bidra till Sturebadet Marina Towers starka varumärke. Du gillar att det ser estetiskt snyggt ut, är ordningsam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Sturebadet Marina Tower och Elite Hotell Marina Tower och kulturen präglas av prestigelöshet och en vilja av att göra varandra bra i teamet. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en deltidstjänst med tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstiderna är varierande och inkluderar kvällar och 2 helger/månaden. Vi hoppas att du kan börja jobba tillsammans med oss så snart som möjligt. 

Vi söker även dig som vill arbeta extra på enstaka dagar. Arbetstiderna är varierande och inkluderar morgon, kvällar och helgpass.

Att arbeta på Sturebadet Marina Tower
Vi som arbetar på Sturebadet Marina Tower tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadet Marina Tower är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet Marina Tower, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss. Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa

Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm

Välbefinnande – Sturebadet Marina Tower skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande

Välkommen med din ansökan till vår receptionschef: caroline.carlsson@sturebadet.se 

Sturebadet Marina Tower
Öppettider
Måndag – fredag: 06:30 – 22:00
Lördag: 07:00 – 22:00
Söndag: 07:00 – 20:00
Barntider: Vardagar 08:00–09:00. Helger 08:00–10:00
Avvikande öppettider
Hitta hit
Saltsjöqvarns kaj 25
131 71 Nacka
Sweden
Hitta hit
Kontakt
Telefon 08-555 70 300